Facebook Asiakaspalvelu Suomi +358-823711466

Jos sinulla on salasanan palautus, tilin palautus tai muita teknisiä ongelmia, soita Facebook tukinumeroon.

Kuinka lisätä yhteystietoja Facebook estettyjen luetteloon

Haluatko olla osa maailmaa, jossa kaikki toimii tekniikan ja internetin avulla? Jos vastauksesi on kyllä, saatat jo tietää, että ohjelmistot ja verkkosivustot ovat avain parhaiden hyötyjen saamiseen. Nykyään on saatavilla monenlaisia sovelluksia, mutta jos haluat valita monikäyttöisen, Facebook on oikea tapa edetä

Se on eräänlainen sosiaalisen median alusta, jota voit hyödyntää monella eri tavalla. Voit luottaa sen palveluihin, koska siinä on huippuluokan turvajärjestelmä. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä sovellus voi muuttaa online-elämäsi laatua Facebook-tukitiiminavulla mahdollisimman pian.

Näiden lisäksi saatat myös olla kätevää tietää, että tällä ohjelmistolla on vaihdettava käyttöliittymä, jota voit mukauttaa mieltymystesi mukaan.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja verkkoon, sinun voi silti olla melko vaikeaa navigoida luotettavalla sosiaalisen median alustalla tietokoneeltasi, kannettavalta tietokoneeltasi tai älypuhelimeltasi, jos tämä on ensimmäinen kerta.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinun pitäisi luovuttaa. Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tukitiimi voi helpottaa ongelmiasi lyhyessä ajassa. He voivat tarjota monenlaisia vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja onnistuneesti.

Muutamalla tavalla voit lisätä yhteystietoja Facebook estettyjen luetteloon muutamien vaiheiden avulla. Katsotaanpa niitä nyt:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook-sovellus älypuhelimellasi tai kannettavallasi
  • Kun olet pääikkunassa, napauta välittömästi kolmirivistä välilehteä ja valitse sitten Asetukset ja tietosuoja
  • Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, selaa niitä ja napauta Esto
  • Kun seuraava sivu avautuu, napauta On Add to Blocked List
  • Etsi kontakti, jonka haluat estää, käyttämällä toimitettua työkalua ja estä se sitten vastaavasti

Voit soittaa Facebook tukinumeroon, jos haluat tietää lisää tästä sovelluksesta.